به گزارش خبرگزاری مهر، مهندس محمد حقّانی افزود: تصمیمات و مصوبات مناسبی در برنامه و بودجه مدیریت شهری به منظور کاهش آلودگیهای زیست محیطی تهران پیشبینی شده اما این موضوع در سیاستها و برنامههای اجرایی دولت کمتر مورد توجه قرار گرفته است.
وی با اشاره به عدم پایبندی دولت به پرداخت تعهدات قانونی خود در قبال توسعه حمل و نقل عمومی به شهرداری تهران، اظهار کرد: تقویت حمل و نقل عمومی با محوریت مترو، همزمان با گسترش فضای سبز شهری و مدیریت بهینه پسماند و دیگر آلایندههای زیست محیطی از سوی مدیریت شهری، میبایست در اولویت قرار گیرد.
حقّانی با بیان این که این یک واقعیت تلخ است که بدون حل دوگانگی در گفتار و رفتار مسئولان در سطوح ملی و محلی، همه دغدغهها در مورد مدیریت آلایندههای زیست محیطی در حد حرف و نوشتار بر روی کاغذ باقی خواهد ماند، تصریح کرد: امیدوارم شورای شهر و شهرداری تهران با توجه به چالش آلودگیهای زیست محیطی از سال آینده اولویت اصلی خود را بر روی محورهای بهبود محیط زیست متمرکز کنند.
وی با اشاره به این که از پروژههای بلندپروازانه که در عمل مغایر با کاهش آلودگیهای زیست محیطی است، باید به صورت جدی جلوگیری به عمل آید، اظهار کرد: دولت باید به تعهدات قانونیاش در قبال توسعه حمل و نقل ریلی و عمومی در زمان مقرر اقدام نماید.
حقّانی با بیان این که در حال حاضر جدیترین استراتژی و ضروریترین اقدام برای کاهش آلودگیهای زیست محیطی، توسعه حمل و نقل عمومی با محوریت مترو است، تصریح کرد: استراتژی بعدی میتواند حفظ باغات، توسعه فضای سبز و احیای رود درههای پایتخت به منزله ریههای این کلان شهر باشد، چرا که تهران از نظر وضعیت محیط زیست در شرایطی قرار دارد که نیازمند احیای تنفسی است.
رییس کمیته محیط زیست شورای اسلامی شهر تهران در پایان با تأکید بر این که از سال آینده تمرکز مدیریت شهری باید به ارتقای محیط زیست شهر و بهبود سلامت و بهداشت شهروندان معطوف شود، خاطرنشان کرد: در این صورت، امید میرود ظرف 10 سال بتوان نسبت به کنترل انبوه آلایندههای تهران اقدام کرد و در غیر این صورت، در آینده با بحرانهای شدیدتر و جدیتری مواجه خواهیم شد.
نظر شما